Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας !

Cart

Πολιτική επιστροφών / αλλαγών

Προτεραιότητα της επιχείρησής μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Αν διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@annamariamoutafis.gr για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση! Διαφορετικά η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή!

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς (μέσω e-mail) στο orders@annamariamoutafis.gr ή τηλεφωνικά καλώντας μας στο 210 4296985,  την απόφαση σας αυτή εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε. Με την άσκηση του δικαιώματος αυτού υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει με ασφάλεια εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εμείς υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει για το εν λόγω προϊόν εντός 15 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από εμάς και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από το annamariamoutafis.gr χρήματα δεν θα περιλαμβάνονται τα έξοδα της αρχικής αποστολής προς εσάς.

Skip to content